Det tillkommer fler och fler slots på marknaden för nätcasinon – vissa riktigt lyckade, andra kanske lite mindre lyckade. Dock går det inte att förneka att vissa slots har och kommer alltid att hålla sig på topplistan. Exempel på dessa slots är klassiker såsom:

Starburst

Ända sedan Starburst släpptes under 2012 har den blivit alltmer populär. Starburst är idag ett av spelutvecklaren Net Entertainments mest spelade spel. Det sägs att den som vuxit upp med arkadspel och andra retrospel kommer att känna igen element av dem i denna slot. Här ligger enkelhet i fokus. Den är lätt att lära sig att spela, och innehåller inga knepiga spelfunktioner eller bonusar.

Twin Spin

Twin Spin, också det utgivet av Net Entertainment, har en unik Las Vegas – känsla med kombination av det bästa hos gamla klassiska slots och spänningen i moderna slottar med fem hjul. Känner du dig nostalgisk, eller vill ha andrum från mer komplexa slots, finner du att Twin spin är så simpel som det går att vara, med många möjligheter för storvinst.

Gonzo’s quest

En slot för dig som tycker om äventyr! Gonzo’s Quest utspelar sig i den sydamerikanska djungeln, någon gång under 1500-talet. Huvudkaraktären Gonzo är en spanjor som lämnar sitt skepp för att ensam utforska djungeln. Han vill hitta El Dorado – den mytomspunna staden, som sägs vara gjord av guld. Du ska i spelet hjälpa Gonzo hitta denna plats, och har samtidigt stora chanser att plocka på saftiga vinster och free spins på vägen.

Hall of Gods

Hall of Gods, som utvecklades av Net Entertainment, riktar sig in på den nordiska mytologin. I sloten återfinnes, bland många andra, figurerna Midgårdsormen, Oden, Tor och Freja. Inte endast temat lockar spelare, utan de tre växande jackpottarna som spelet har igång kontinuerligt. Ett intressant faktum är att en spelare för ett tag sedan vann otroliga 67 miljoner kronor på Hall of Gods – det kan man kalla en rejäl jackpot!